Xoop Cafe...!

Izbeljivanje anusa, vaginalno

Zanimljivosti — Autor xcafe @ 17:37
Izbeljivanje anusa, vaginalno podmladjivanje i vaginolifting, uvećanje G-tačke... Pobogu, o čemu se sve tu radi?!

... Na onoj strani sveta, nekim ženama očigledno nisu dovoljni ordinarno uvećanje grudi i epilacija Venerinog brega - odvažne pripadnice nežnijeg pola odlučile su da, u ime lepote, "posete" i neka druga mesta. Izbeljivanje anusa, valjda zbog vraćanja ružičaste "originalne" boje iz mladosti, postala je prava opsesija, i to ne samo u džetset krugovima i pedantnoj gej populaciji.
 (Dalje)

Beograd Najludji Grad Na Svetu

Zanimljivosti — Autor xcafe @ 17:36

Najpoznatiji svetski turistički vodič Lonely Planet objavio je godišnju prestižnu listu najboljih gradova za tulumarenje i na prvo mesto stavio Beograd!

Noćni život, restorani, barovi i klubovi Beograda ove godine su jako "hot" i to u prilično oštroj konkurenciji; ispred Montreala, koji se smestio na drugo mesto, te Buenos Airesa, koji je kraj ludog Beograda zauzeo tek treće mesto.
 (Dalje)

Easy MP3 Downloader

Zanimljivosti — Autor xcafe @ 17:34

Easy MP3 Downloader je je odlican program za preslusavanje i besplatan, legalan download u mp3 formatu na desetine miliona pesama (od starih do najnovijih) svih zanrova, ukljucujuci i hitove sa aktuelnih top lista!

Easy MP3 Downloader je jednostavan softver koji omogucuje jednostavno i brzo pretrazivanje i preuzimanje muzike raznih vremena i zanrova. Dovoljno je da samo unesete muziku koju zelite - naziv izvodjaca ili pesme - i kliknete na opciju pretrage i preuzimanja.

Velika je verovatnoca da pomocu ovog programa dodjete i do omiljenih melodija koje se inace tesko pronalaze, ali takodje i do raznih drugih tonskih zapisa iz radio i TV emisija.
Program ce zeljeni sadrzaj pronaci na internetu i nakon preuzimanja konvertovati ga u MP3 format. Uostalom, dovoljno je da citiramo Soft32, koji je o programu napisao: "Najbolje za pretrazivanje i preuzimanje singlova".
 (Dalje)

Powered by blog.rs