Xoop Cafe...!

13 Nov, 2009

Easy MP3 Downloader

Zanimljivosti — Autor xcafe @ 17:34

Easy MP3 Downloader je je odlican program za preslusavanje i besplatan, legalan download u mp3 formatu na desetine miliona pesama (od starih do najnovijih) svih zanrova, ukljucujuci i hitove sa aktuelnih top lista!

Easy MP3 Downloader je jednostavan softver koji omogucuje jednostavno i brzo pretrazivanje i preuzimanje muzike raznih vremena i zanrova. Dovoljno je da samo unesete muziku koju zelite - naziv izvodjaca ili pesme - i kliknete na opciju pretrage i preuzimanja.

Velika je verovatnoca da pomocu ovog programa dodjete i do omiljenih melodija koje se inace tesko pronalaze, ali takodje i do raznih drugih tonskih zapisa iz radio i TV emisija.
Program ce zeljeni sadrzaj pronaci na internetu i nakon preuzimanja konvertovati ga u MP3 format. Uostalom, dovoljno je da citiramo Soft32, koji je o programu napisao: "Najbolje za pretrazivanje i preuzimanje singlova".Softver je, pri tom, kompatibilan sa svim prenosnim uredjajima, kao sto su iPod, iPhone, PSP,PDA, mobilni telefoni, uz mogucnost editovanja ID3v2 tagova.
Interfejs programa je jednostavan i dopadljiv, pretraga funkcionise brzo, a download je bezbedan od virusa i raznog malicioznog softvera (spyware, adware i slicno).
Mozete besplatno preuzeti Easy MP3 Downloader (3.76 MB) i isprobati ga, ali besplatna verzija omogucuje download samo 50 posto kompletne pesme. Kompletna verzija, naravno, nema nikakvih ogranicenja.

U svakom slucaju, Easy MP3 Downloader je program koji toplo preporucujemo, jer ce vam olaksati kretanje bespucima Interneta i omoguciti da brzo i jednostavno pronadjete muziku koju zelite i koju posle preslusavanja mozete preuzeti i na hard disk vaseg kompjutera.
Link: Easy MP3 Downloader


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs