Xoop Cafe...!

13 Nov, 2009

Izbeljivanje anusa, vaginalno

Zanimljivosti — Autor xcafe @ 17:37
Izbeljivanje anusa, vaginalno podmladjivanje i vaginolifting, uvećanje G-tačke... Pobogu, o čemu se sve tu radi?!

... Na onoj strani sveta, nekim ženama očigledno nisu dovoljni ordinarno uvećanje grudi i epilacija Venerinog brega - odvažne pripadnice nežnijeg pola odlučile su da, u ime lepote, "posete" i neka druga mesta. Izbeljivanje anusa, valjda zbog vraćanja ružičaste "originalne" boje iz mladosti, postala je prava opsesija, i to ne samo u džetset krugovima i pedantnoj gej populaciji.

U poslednje vreme, bar u SAD, kreme za analno izbeljivanje kupuju se kao i kapi za oči, ili paste za izbeljivanje zuba. Ali, to nije sve kada je reč o novotarijama. Pokazalo se da je botoks prešao dug put od kreiranja "zaleđenog" izraza lica i iskolačenih očiju. Danas je moguće uraditi botoks zadnjice. I, zašto da se mučite u teretani, kada možete jednostavno da ubrizgate otrov u celulit? Jedini nedostatak procedure jeste to što će delovi vašeg tela, uključujući guzu, izgubiti odlike "ljudskosti" i sve više nalikovati na plastiku.

Vaginalno podmlađivanje
"Vaginalno podmlađivanje" već neko vreme prava je fiksacija na internetu, a vaginalna plastična hirurgija postaje sve traženija specijalistička oblast medicine - čak i kod nas. Labija je previše velika, nije simetrična, ili jednostavno nije lepa? Zahvaljujući novoj grani plastične hirurgije, žene sada mogu da je smanje, uvećaju ili da joj promene oblik. Samo, svako ko se odluči na ovaj korak, treba da bude spreman na to da nekoliko dana nakon zahvata leži u postelji sa vrećicom zamrznutog graška na genitalijama! Američki hirurzi usavršili su još jednu korektivnu metodu pod nazivom "Toronto trim", koja uključuje redukciju labije i neznatno podizanje klitorisa. Ne mogu tačno da kažem da li se ovo potonje radi u svrhu estetike, ili je ženama dosadilo to što njihovi partneri nikako ne mogu da "napipaju" klitoris.

Himenoplastika
Potom, tu je i "nova nevinost" - himenoplastika - zahvat kojem se najčešće podvrgavaju pripadnice islamskih kultura, u kojima je, očito, devičanstvo vrednije od nafte. No, nezavisno od verske, nacionalne ili bilo koje druge pripadnosti, žene se sve češće prijavljuju na klinike radi podvrgavanju ovoj proceduri a u želji da svom partneru poklone nešto zanimljivije od prugastog šetland džempera, ili bočice afteršejva. Pitam se, da li poklon-himen dolazi zajedno sa ponovnim otkrivanjem ženske naivnosti, smernosti i sramežljivosti? I, da li je to deo neke nove seks-igre u kojoj se žena pretvara da joj je "prvi put"? Ali, zašto bi neko ponovo prolazio kroz neizvesnost i bolove gubitka nevinosti? Iskreno, ne znam.

Uvećanje G-tačke
Uvećanje G-tačke takođe postaje jedna od traženijih hirurških intervencija. Naime, stručnjaci tvrde da ova oblast može da se proširi ili da joj se, ubrizgavanjem hijaluronske kiseline ili kolagena (injekcijom, naravno!), pojača osetljivost. Ishod? Stanje konstantnog seksualnog uzbuđenja u trajanju od tri do šest meseci. Hm, ovo možda i nije toliko loše. Mislim, bar neka od vazda nervoznih šalterskih službenica, dosadnih komšinica, ili frustriranih lekarki u ambulanti neće osuti paljbu na vas, jer će uživati u žmarcima koji dopiru iz... pa, uvećane G-tačke.

Vaginolifting
Nadalje, ako su "opušteni mišići karlične oblasti" vaš veliki problem, nova laserska intervencija uspešno rešava i ovaj nedostatak - zatezanjem ili rekonstruisanjem vaginalnih mišića. Drugačije (razumljivije) rečeno, radi se o "vaginoliftingu".
Izvor: Lepota i zdravlje

Komentari

  1. itclothing itclothing itclothing.

    Autor itclothing — 29 Jul 2010, 21:36


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs