Xoop Cafe...!

Evropski parlament za ukidanje viza (vesti)

All Vesti — Autor xcafe @ 12:40
Evropski parlament za ukidanje viza (VIDEO)
 
Evropski parlament za ukidanje viza (VIDEO)
Cetvrtak, 12. novembar 2009. 12:31  


Evropski parlament usvojio je rezoluciju o ukidanju evropskih viza za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije, počev od 19. decembra.

Za predlog rezolucije koju je predstavila izvestilac Evropskog parlamenta za viznu liberalizaciju Tanja Fajon glasala je velika većina poslanika.

"Srbija, Crna Gora i Makedonija ispunjavaju sve uslove za ukidanje viza", navodi se u deklaraciji iz izveštaja koju je Tanja Fajon pročitala pre glasanja i dodaje da Parlament predlaže ukidanje viza od 19. decembra.

FARMA: Nova misica na imanju

All Vesti — Autor xcafe @ 12:36
FARMA: Nova misica na imanju
Cetvrtak, 12. novembar 2009. 10:32  

Mis Vojvodine Marijana Grgić ušla je na Farmu.

U sredu uveče farmerima je priređeno iznenađenje - dobili su novu takmičarku. Marijana ima 23 godine, dolazi iz Zrenjanina i studira bankarstvo i menadžment.

Lepa brineta bila je peta na izboru za najlepšu Srpkinju, a nije čudno da se odranije poznaje sa "aktuelnom" misicom Farme, Sandrom, pa su njih dve odmah po Marijaninom ulasku počele da pričaju o zajedničkim poznanicima iz sveta mode i šoubiznisa.

Nova ukućanka verovatno je Sandri došla "kao poručena", da joj malo skrene misli sa skandala koji se proteklih dana odigravaju na Farmi.

Naravno, i muški farmeri su bili više nego zadovoljni novom gošćom, i počeli su da je "bombarduju" savetima.

Sale, Niggor i Đura Palica utrkivali su se da pokažu ko je veći džentlmen, pa je Marijana samo slušala "ako ti išta treba, meni se obrati", "dođi ako ti je potrebna pomoć"...

"Bolje da se obratiš nama, ove žene će te samo mučiti", rekao joj je novinar Sale. Najlepša Vojvođanka nije se preterano obazirala na ove galantne "napade", već je kasnije igrala košarku sa Cakanom.

Da li će žene mučiti misicu, ili ona ima tajni zadatak da namuči sve njih? Saznaćemo uskoro.

(MONDO

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Powered by blog.rs