Xoop Cafe...!

12 Nov, 2009

Charlie Frost upozorava o skorom kraju sveta

All Vesti — Autor xcafe @ 18:01

  Charlie Frost upozorava o skorom kraju sveta!
'Ja sam Charlie Frost. Novopridošlice, budite spremni za prosvjetljenje, a vi 'oldtimeri' dobrodošli natrag! Nova je godina, što znači da smo jednu godinu bliže, da tako je – apokalipsi! Tako je! 21. decembra 2012. dogodiće se kraj sveta!', tako započinje blog Charliea Frosta, a onima slabijeg srca i tankih živaca ne preporučujemo dalje gledanje njegove poruke .'Ja sam Charlie Frost. Novopridošlice, budite spremni za prosvjetljenje, a vi 'oldtimeri' dobrodošli natrag! Nova je godina, što znači da smo jednu godinu bliže, da tako je – apokalipsi! Tako je! 21. decembra 2012. dogodiće se kraj sveta!', tako započinje blog Charliea Frosta, a onima slabijeg srca i tankih živaca ne preporučujemo dalje gledanje njegove poruke .


Nestala prije mnogo vekovaa, civilizacija Maja ostavila nam je svoj složen kalendar, koji završava tačno određenim datumom. Astrolozi su u međuvremenu otkrili o kojem je datumu reč, numerolozi pronašli obrasce koji ga predviđaju, a geolozi ustanovili u kom se to pravcu e Zemlja odavno kreće .
Proročanstvo koje je započelo sa Majama je danas pažljivo zabeleženo, rastavljeno i analizirano. Godine 2012. ćemo svakako saznati istinu...


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs